editKeuken online ontwerpen
import_contactsDownload Catalogus
DESIGNO Küchen

DESIGNO-keukens

Voor een mooie kooktijd

Een keuken van DESIGNO vervult vele functies: Het is de plek waar heerlijke nieuwe recepten worden uitgeprobeerd, waar familie en vrienden samenkomen om te eten, te praten en te lachen. Hier worden boterhammen voor het ontbijt gesmeerd, romantische diners bij kaarslicht bereid en kerstkoekjes gebakken. Het aantrekkelijke design nodigt uit om te blijven hangen, de slimme interieurinrichting creëert veel opbergruimte en de moderne inbouwapparatuur zorgt ervoor dat koken gemakkelijk gaat. Ontdek de verscheidenheid aan DESIGNO-keukens en laat u inspireren voor uw eigen keukenontwerp.

Naar de foto galerij
DESIGNO-magazine 2022

chrome_reader_modechrome_reader_modeUnieke designs en praktische keukenoplossingen voor bij u thuis chrome_reader_modeUnieke designs en
praktische keukenoplossingen voor bij u thuis

KOKEN MAKKELIJK GEMAAKT

In een DESIGNO-keuken vindt u niet alleen doordacht keukenmeubilair en praktische accessoires, maar natuurlijk ook inbouwapparatuur die het koken gemakkelijker en aangenamer maken. Talrijke slimme functies zoals kookassistenten en voedselsensoren ter controle van de garing zorgen ervoor dat zelfs ongeoefende personen meteen culinaire delicatessen tevoorschijn kunnen toveren. Koelkasten met verschillende koelzones garanderen dat uw levensmiddelen lang vers blijven. Stille en efficiënte vaatwassers en afzuigkappen maken het plaatje compleet en zorgen ook in de open keuken voor orde en goede omgevingslucht. Met apparatuur van gerenommeerde fabrikanten wordt koken in een DESIGNO keuken een waar genot.

Naar de apparaten
PROFESSIONELE TIP SHOWKEUKENS

DESIGNO dealers vernieuwen regelmatig hun keukententoonstelling, om plaats te maken voor nieuwe modellen. De showkeukens - vaak bijzonder goed uitgeruste en hoogwaardige keukens - worden vervolgens tegen een aanzienlijk gereduceerde prijs verkocht en zijn in de regel onmiddellijk beschikbaar. Met een dergelijke showkeuken kunt u veel tijd en geld besparen zonder aan kwaliteit in te boeten.

Naar de showkeukens

KEUKEN ONLINE ONTWERPEN

Wilt u het liefst direct beginnen met het keukenontwerp? Gebruik dan eenvoudigweg onze gratis online keukenplanner. Met de 3D-planner kunt u uitproberen hoe uw nieuwe DESIGNO-keuken eruit zou kunnen zien - uitermate comfortabel vanuit uw eigen huis. Laat uw fantasie de vrije loop en plan uw droomkeuken met slechts een paar muisklikken.

Nu beginnen
Dealer zoeken

placeplaceVind de juiste keukenstudio voor DESIGNO-keukens bij u in de buurt. placeVind de juiste keukenstudio voor
DESIGNO-keukens bij u in de buurt.
Afspraak
Maak een persoonlijke afspraak bij een keukenstudio bij u in de buurt
* Verplichte velden